Auto folije | "PROMIL" d.o.o. Kraljevo - folije za stakla, metalne konstrukcije...

Auto folije

Folije za auto stakla koje odlično odbijaju sunčevu energiju i imaju nizak stepen reflesije. Obezbeđuju lep izgled automobila bez gubitaka svih zaštitnih perfomansi. Obezbeđuju visoke solarne karakteristike, postojanost boje, UV zaštitu i privatnost.


Ovde možete pogledati neke od automobila sa našim auto folijama.

Hibridne folije visokih performansi


Alpha Plus

Ove folije kombinuju neprevaziđenu efikasnost metaliziranih folija sa duboko obojenim poliesterom; obezbeđuju gladak, sjajan i moderan izgled automobila. Dostupne su u 5 različitih nijansi sa blokadom UV zračenja od 99% i od 50% do 0.5% svetlosne propustljivosti.


Alpha Plus Safe 4 mil

Alfa Plus safe folije kombinuju Visoku solarnu zaštitu Alfa Plus folija sa visokom sigurnošću laminatno dizajniranih folija koje čine automobilsko staklo otpornijim na nasilne udarce i bezbednijim u saobraćajnim nesrećama. Dostupne su sa 20%, 36% i 50% svetlosne propustljivosti i blokadom UV zračenja od 99%.


Omega Plus

Mešavina metaliziranih i bojenih folija. Omega Plus folije imaju kraće vreme sušenja, kontrolisano skupljanje i prednjače u karakteristikama i izgledu. Omega Plus folije su dostupne sa 05, 15, 20, 35 i 45% svetlosne propustljivosti. Blokiraju 99% UV zračenja.

Premium All Metal folije


Solar Steel

Folije visokih performansi sa umirujuće sivim izgledom, dostupne su sa 20, 35, 50 i 70% svetlosne propustljivosti. Odlično odbijaju solarnu energiju i imaju relativno nizak stepen refleksije kombinovan sa izuzetnim karakteristikama skupljanja i sušenja.


Aura

Folije tople, prefinjene boje zemlje nude odlično solarno odbijanje i nisku refleksiju. Kombinuju dobar izgled sa izvanrednim karakteristikama skupljanja. Dostupne sa 20, 35 i 50% svetlosne propustljivosti.

Nereflektujuće folije


Alpha

Nova generacija nereflektujućih auto-folija koja koristi snagu nano-tehnologije, obezbeđujući visoke solarne karakteristike i trajnu boju. Alpha je dostupna u 4 različite grafitne nijanse sa blokadom UV zračenja od 99% i opsegom svetlosne propustljivosti od 36% do diskretnih 5%.


Astra

Nereflektujuće, bojene folije u dopadljivim nijansama boje drvenog i biljnog uglja. Dostupne su sa 07, 20, 35 i 50% svetlosne propustljivosti i sve sa blokadom UV zračenja od 99%.


Sive

Sivo bojene folije sa 05 i 20% svetlosne propustljivosti i blokadom UV zračenja od 99%.


Bronzane

Bronzane folije sa 20% svetlosne propustljivosti i blokadom UV zračenja od 99%.